Sortowanie
Źródło opisu
Katalog Główny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia Regionalna
(1)
Autor
Aleksandrowicz Jadwiga
(1)
Bejma Joanna
(1)
Chłodzińska Małgorzata
(1)
Domachowska Alicja
(1)
Dreyer Daniel
(1)
Eichler Maria
(1)
Klaman Anna
(1)
Kowalska Beata
(1)
Kudeł Reneta
(1)
Lewandowski Adam
(1)
Młodecka Jolanta
(1)
Orłowska Katarzyna
(1)
Pomianowska Katarzyna
(1)
Rokitnicka Karolina
(1)
Romanowicz Agnieszka
(1)
Semrau Anna
(1)
Sikorska Ewelina
(1)
Smól Monika
(1)
Stankiewicz Maja
(1)
Strych Marcin
(1)
Szabowska Ewa
(1)
Szymczak Wioletta
(1)
Waszczuk Janina
(1)
Weckwerth Marek
(1)
Wodzień Agata
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kuchnia regionalna
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Temat: miejsce
Kujawy
(1)
Pomorze
(1)
Gatunek
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. R (2 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej