Sortowanie
Źródło opisu
Katalog Główny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia dla Dorosłych
(1)
Czytelnia dla Dorosłych
(1)
Autor
Pijanowski Eugeniusz (1906-1974)
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Odbiorca
Szkoły wyższe
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(1)
Temat
Technologia żywności
(1)
Gatunek
Podręcznik
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [i in.]. - Wydanie 6. - Warszawa : Wydawnictwo Naukowo-Techniczne, 1997. - 582 strony : rysunki, wykresy ; 24 cm.
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy)
Wyd.3 - 4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz,Dłużewski Mieczysław,Dłużewska Anna
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 65/69 [Kaucja] (1 egz.)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 65/69 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej