Sortowanie
Źródło opisu
Katalog Główny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia dla Dorosłych
(1)
Autor
Anders Elżbieta
(1)
Grabowski Tadeusz
(1)
Kijowski Jacek
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Odbiorca
Szkoły wyższe
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(1)
Temat
Higiena
(1)
Mięso drobiowe
(1)
Technologia
(1)
Gatunek
Podręcznik
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
(Żywność, Jakość, Technologia)
Dla studentów akademii rolniczych - wydziałów nauk o żywności medycyny weterynaryjnej, politechnik oraz pracowników instytutów branzowych.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 63 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej