Sortowanie
Źródło opisu
Katalog Główny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Filia nr 3
(1)
Autor
Kalkowski Jan
(1)
Ćwierczakiewiczowa Lucyna (1829-1901)
(1)
Rok wydania
1980 - 1989
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kucharstwo
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Oprac. na podst. wyd. : Warszawa : Jan Fiszer, 1920 Bibliogr. s.423
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [Magazyn] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej